Központi írásbeli

Tisztelt Szülők!

A vizsga országosan 2017. január 21.-én 10 órakor kezdődik. A felvételizőket kérjük, 9 óra 30 percre érkezzenek meg. Az írásbeli vizsgáról a tanulók külön értesítést nem kapnak. A terembeosztást érkezéskor az iskola aulájában tekinthetik meg.

Kérjük, hogy a tanulók a vizsgára személyazonosítására alkalmas igazolványt – diákigazolványt vagy személyi igazolványt – hozzanak magukkal.

  • A magyar nyelvi és a matematika feladatlapok kitöltésére 45-45 perc áll a felvételizők rendelkezésére. A két vizsgarész között 15 perc szünetet tartunk. A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható.
  • A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. számológép) nem használható. A dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tollal kell elkészíteni. („Radírozós” toll nem használható.)

A pótló írásbeli vizsga időpontja országosan 2017. január 26., csütörtök 14.00 óra. (ezen csak alapos ok, pl. orvos által igazolt betegség esetén lehet részt venni, 13.45-re kell megjelenni az iskolában).

Az írásbeli vizsga eredményeit 2017. január 27-én 8-16 óráig tekinthetik meg, és ekkor vehetik át az értékelő lapokat is.

Tisztelettel:
Bereczky Judit