Csibe-bál

A Csibe-bálról a csibék:

Már alig vártuk a NAGY napot,okt.2-t.Nagyon izgultunk,hogy a hatodik évfolyam milyen játékos délutáni versenyeket szervez számunkra.Nem csalódtunk.Fantasztikusan éreztük magunkat. Köszönjük hatodikosok!

Glück Jetro 5.b

Bár nem a mi csapatunk nyert,mégis egy olyan élményt nyújtottak a hatodikosok,ami felejthetetlenné tette kosztolányis éveink kezdetét.Őszintén remélem,hogy jövőre mi is hasonlóan élménydússá tehetjük az újonc csibék első megmérettetését.

Szabó Kata 5.b

Nekem legjobban az autóversenyzés és a zenefelismerés tetszett.Olyan kár,hogy nem lesz több csibe-bál!Nagyon finomak voltak a 6.b termében a meglepi csibés szendvicsek,a vendéglátóknak köszönjük a sok különleges falatot.

Székely Szonja 5.b

A legjobban az eredményhirdetést vártuk.És mi győztünk a SÁRGÁK!!Nagyon jól esett,hogy én vehettem át az oklevelet.A csibénk is nagyon aranyos!Megígérjük,hogy nagyon vigyázunk rá.

Jónás Márk 5.b

Hogyan írnak erről a szervező hatodikosok:

Nagyon jó hangulatban telt a csibe-bál,örömmel készültünk, szinte az egész osztály kivette részét a feladatokból. Olyan boldog vagyok,hogy jól érezték magukat az ötödikesek,mi pedig megismerhettük iskolánk legfiatalabb diákjait. Ami az ötödikeseknek buli volt,nekünk komoly kihívást jelentett.Örülünk,hogy jól sikerült ez a délután,és mindenki vidáman zárta a napot.Nagyon jól esett,hogy az 5.b-sek megköszönték a fáradozásainkat.

Czank Alex, Varju Lili, Glück Patricia, Baba Viktória 5.b

 

További képek az iskola képei között!