Köszönet

Kedves Kosztolányisok és a Kosztolányit Támogatók!

Szeretnénk köszönetet mondani a 2017 perces foci rendezvénnyel kapcsolatos összefogásért,melynek eredményeképpen a 20. jubileumi mérkőzések létrejöhettek!

Köszönet azoknak a tanároknak, akik 20 éve az ügy mellé álltak , szervezték, rendezték, edzettek és sokszor nyertek is ebben a küzdelemben. Az idei mérkőzések is nagyon szoros eredménnyel értek véget.

Köszönet a diákoknak, akik szintén tudásuk legjavát igyekeztek hozni a mérkőzések alkalmával. Köszönet a szülőknek, akik felajánlásaikkal az esemény résztvevőinek éhségének és szomjúságának csillapításáról gondoskodtak!

Végül , de nem utolsó sorban köszönetet szeretnék mondani azoknak a személyeknek, cégeknek, akik felajánlásaikkal a tanulók , szervezők jutalmazását segítették elő:

  • Vecsey András Úrnak, aki felajánlásaival támogatta a legfiatalabb és legsportszerűbb játékost, a legidősebbet és a szervezőket;
  • DECHATLON  felajánlását, mely a sportszereket és energia szeleteket adományozott az intézménynek;
  • BALU 2001 serlegbolt akik 60 darab  emlékplakettel és a győzteseknek járó kupával ajándékozták meg iskolánkat és a résztvevőket;
  • CASIO ,aki számológéppel ajándékozta meg a díjazott tanulókat ;
  • DIÁK ÉS MUNKAHELYI VENDÉGLÁTÓ KFT. a résztvevők étkezését támogatta.

Csapatmunka nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre, köszönetünket Gróf Széchenyi István gondolatával erősítenénk meg:

“Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.”